Slatten vinter

Oprettelsesdato: 21-02-2015 15:34:07

Denne vinter er slatten...der har næsten ikke været noget sne, og temperaturen har været mere over frysepunktet end under. Det er gråt, vådt og klamt. Ude i haven er der dog gået lidt forår i den. Vintergækkerne blomstrer, og krokusserne viser farve - de skal bare have en solskinsdag, så vil de springe ud. Ud af vinduerne kan man også konstatere at de fire kornel-buske "Midwinter Fire", som vi satte sidste efterår står med smukke gulorange grene - det skal nok blive godt, når de kommer til at fylde mere.

Af og til vover jeg mig ud i regn og slud for at fylde fuglefrø (solsikke- og hampfrø) i foderautomaterne, og fuglene sætter tydeligvis pris på det - skovspurve, blåmejser, musvitter, grønirisker, dompapperne, rødhalsen - og i dag så jeg også gærdesmutten, som ellers smutter rundt i hækken og gemmer sig, og en mejse, som måske var en sortmejse? Og naturligvis solsorterne og de store fede skovduer.

Men ellers er det småt med lysten til udendørs aktiviteter. Kattene gider heller ikke rigtig ophold sig ude på terrassen i længere tid, de nøjes med at sidde ved terrassedøren og sukke/mjave længselsfuldt. Jeg vil kaste mig over planlægningen og glæde mig til bedre tider!